Ανακοίνωση σχετικά με τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιο των αυγουστιάτικων εκδηλώσεων στο Μικρό Χωριό και λαμβάνοντας υπόψη τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία του κορονοϊού, το πανηγύρι στην πλατεία του χωριού στις 6 Αυγούστου ματαιώνεται για την αποφυγή συνωστισμού και των παρεπόμενων δυσάρεστων καταστάσεων για την ασφάλεια των κατοίκων, που μπορεί να προκύψουν από μια πρόσκαιρη χαλαρότητα.

Έτσι, ο φετινός εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα περιοριστεί μόνο στην εκκλησιαστική λειτουργία στον ομώνυμο ναό, ώστε να μείνουμε υγιείς και να μπορούμε να γιορτάζουμε κανονικά από του χρόνου!
Η Θεία Ακολουθία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα τελεστεί κανονικά στις 6 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Επίσης την Κυριακή 9 Αυγούστου θα γίνει Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν.
Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των εκτελεσθέντων μετά την Μάχη του Μικρού Χωριού.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, παρακαλούμε για την κατανόησή σας, τη συμμετοχή και τη στήριξή σας ώστε να τηρηθούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τα μέτρα ασφαλείας και οι οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή και αλληλεγγύη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση σε μορφή PDF