Γιορτές Δάσους 2024

Ο Δήμος Καρπενησίου, η Τ. Κ. Μικρού Χωριού και η Αδελφότητα Μικροχωριτών συνεργάζονται για ακόμη μια χρονιά στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους! Καλή επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις και καλή αντάμωση στα χωριά μας και φέτος!
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας για το πλήρες & αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού στο χωριό μας!

🔸3 Αυγούστου 11.00πμ
Εκδήλωση για την κατολίσθηση του 1963 στο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Μικρού Χωριού
🔸8 Αυγούστου 10.00μμ
Μουσική βραδιά στην πλατεία του Νέου Μικρού Χωριού
🔸9 Αυγούστου 9.30μμ
Αστροπαρατήρηση στον Νικολό με τον σύλλογο “Άρτεμις”
🔸11 Αυγούστου 11.00πμ
Εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη του Μικρού Χωριού στις Λόγγοβες – Μνημόσυνο θυμάτων κατοχής

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Χρήστου Κακαβά:

*Ακολουθεί το ημερολόγιο για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σε όλο το Δήμο Καρπενησίου κατά το προσεχές διάστημα και σύντομα θα δημοσιοποιηθεί το Αναλυτικό Πρόγραμμα με τις επιμέρους λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο και τους διοργανωτές τους.
Αγαπητές και αγαπητοί μου συνδημότες, επισκέπτριες και επισκέπτες του Δήμου Καρπενησίου,
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας καλωσορίζω στις Γιορτές Δάσους 2024, μια αγαπημένη παράδοση που αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά και την αγάπη μας για τη φύση.
Αυτές οι γιορτές είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα όπως μουσική, χορό, θέατρο και εικαστικές τέχνες, μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Το δάσος, με τη μαγευτική του ομορφιά και την ηρεμία που προσφέρει, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να βρεθούμε όλοι μαζί και να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων: τους συλλόγους, τους καλλιτέχνες, τους εθελοντές, τους χορηγούς, και φυσικά όλους εσάς που με την παρουσία σας δίνετε ζωή σε αυτή την προσπάθεια.
Εύχομαι να απολαύσετε κάθε στιγμή των γιορτών αυτών και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά και τη μαγεία που μόνο ο πολιτισμός και η φύση μπορούν να προσφέρουν.
Καλές γιορτές και καλό καλοκαίρι σε όλους!
Με εκτίμηση,
Χρήστος Κακαβάς
Δήμαρχος Καρπενησίου